AF Vitamin C 20% Serum Capsules

Seerumi
C-vitamiinitiiviste (yhden annoksen kapseleissa), joka auttaa palauttamaan ihon kiinteyden ja heleyden samalla, kun se suojaa ihoa vapaiden radikaalien hajottavalta vaikutukselta
84 €
Varastossa
SKU
20147

C-vitamiinitiiviste (yhden annoksen kapseleissa), joka auttaa palauttamaan ihon kiinteyden ja heleyden samalla, kun se suojaa ihoa vapaiden radikaalien hajottavalta vaikutukselta. Levitetään ennen Exuviance-yövoidetta tehostamaan päivittäistä ihonhoitoa.

Lisätietoja
Määrä60 capsules
Aktiiviset ainesosatC-vitamiini, Aminofil
IhotyyppiSopii kaikille
Iho-ongelmatRypyt ja juonteet, Epätasainen ihonväri, Ihon kiilto
KoostumusKapseli

Dimethicone, Ascorbic Acid, Trisiloxane, Dimethiconol, Silica Dimethyl Silylate, Vinyldimethyl/Trimethylsiloxysilicate/Dimethicone Crosspolymer, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Acetyl Tyrosinamide, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride.

Ei syötäväksi, kapseleiden sisältö levitetään iholle. Käytetään iltaisin joka päivä tai ihon sietokyvyn mukaan. Herkkäihoisille suositellaan aluksi 2–3 kertaa viikossa, minkä jälkeen käyttöä voi vähitellen lisätä sopivaksi. Alussa voi esiintyä pistelevää tunnetta, mikä on täysin normaalia. Mikäli iho ärtyy, käyttötiheyttä on harvennettava.

Väännä kapselin yläosa irti, purista tiiviste kädelle ja levitä puhdistetuille kasvoille. Levitä päälle haluamaasi Exuviance-yövoidetta. Voit halutessasi myös sekoittaa tiivisteen suoraan yövoiteeseen. Mahdollinen seerumi levitetään ennen C-vitamiinitiivistettä. Voidaan yhdistää ikääntymistä ehkäiseviin tuotteisiin, mutta käyttö on mukautettava yksilöllisesti ihon sietokyvyn mukaan. Kapselit saattavat pehmetä tai koventua ja tarttua kiinni toisiinsa ympäristön kosteuden vaikutuksesta, mutta se ei vaikuta tuotteen laatuun ja tehoon.