Soothing Recovery Serum

Seerumi
Kevyt viilentävä seerumi, jossa on kasviuutetta ja Exuviancen patentoituja teknologioita, jotka poistavat punoitusta ja vähentävät ikääntymisen merkkejä
79 €
Varastossa
SKU
20190

Kevyt viilentävä seerumi, jossa on kasviuutetta ja Exuviancen patentoituja teknologioita, jotka poistavat punoitusta ja vähentävät ikääntymisen merkkejä. Käytetään säännöllisesti osana päivittäistä ihonhoitoa. Tarkoitettu henkilöille, jotka kärsivät ihon punoituksesta.

Punoitusta, joka johtuu esimerkiksi rosaceasta, allergiasta tai herkästä ihosta, voidaan lievittää tällä seerumilla, joka ehkäisee punoituksen muodostumista ihossa. Seerumi vaikuttaa jo parin tunnin kuluessa, mutta vaikutus ei ole vain tilapäinen vaan tuote vahvistaa ihoa ja vähentää punoituksen esiintymistä myös jatkossa. Tuotteen ideana ei ole peittää punoitusta, vaan helpottaa ongelmaa vaikuttamalla punoituksen syihin. Sopii kaikille ihotyypeille ja aivan erityisesti herkälle iholle, jossa esiintyy esimerkiksi rosaceaa.

Lisätietoja
Määrä29 ml
Aktiiviset ainesosatGlukonolaktoni (PHA), Laktobioninen happo (Bionic PHA), Maitohorsmauute, Kasviuute, Lakritsiuute, Peptidit
IhotyyppiHerkkä
Iho-ongelmatRosacea, Punaisuus
KoostumusSeerumi

Aqua (Water), Butylene Glycol, Gluconolactone, Hydrogenated Polydecene, Isocetyl Stearate, Arginine, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Lactobionic Acid, Dimethicone, Magnesium Aluminum Silicate, Palmitoyl Tripeptide-8, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Asparagopsis Armata Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Ammonium Glycyrrhizate, Caffeine, Zinc Gluconate, Propylene Glycol, Sorbitol, Caprylyl Glycol, Mannitol, Ammonium Hydroxide, Bisabolol, Xanthan Gum, Dextran, Disodium EDTA, Isopropyl Titanium Triisostearate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, CI 77288 (Chromium Oxide Greens).

Levitetään kaksi kertaa päivässä puhdistetulle iholle, minkä jälkeen levitetään ihotyypin mukainen voide. Jos henkilö käyttää punoittavan ihon hoitoon myös lääkettä, on suositeltavaa levittää lääke ensin, jotta se saa vaikuttaa rauhassa. Esimerkiksi jos lääkettä käytetään kerran päivässä aamulla, seerumi kannattaa levittää illalla.