Tietoja Exuviancesta - Ihonhoidon edelläkävijät

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustajat ovat patentoineet AHA-teknologian, joka on yksi viime vuosikymmenien suurimmista ihonhoidon innovaatioista. Exuviancen toiminnalla on lääketieteellinen perusta. Yhtiö sijaitsee Princetonissa New Jerseyssä, ja se on johtava AHA-happoja sisältävien koostumusten tutkija ja kehittäjä.Ensimmäinen AHA-kuorinta

Exuviancen mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA-tuotteita. Yhtiön perustivat vuonna 1988 dermatologian tohtori Eugene Van Scott ja farmakologian tohtori Ruey Yu. Tohtori Van Scott ja tohtori Yu ovat arvostettuja AHA-teknologian edelläkävjiöitä. Nykyään heillä on yli 120 patenttia ja vielä useampia patenttihakemuksia, jotka koskevat koostumuksia ja hoitoja. He ovat kansainvälisesti arvostettuja AHA-hapon kehitystyön ja dermatologisen käytön edelläkävijöitä. Tutkimustuloksia on julkaistu useasti johtavissa lääketieteellisissä julkaisuissa.


Dermatologisesti kehitetty ihonhoitojärjestelmä

Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatiota.


Ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita. Exuviance Skin Care System -tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.


Palkittua tutkimusta

Exuviancen edistykselliset ihonhoitotuotteet perustuvat yli 50 vuoden tutkimustyöhön. Tutkimus on edelleen Exuviancen menestyksen salaisuus. Exuviance on ylpeä kliinisestä historiastaan ja johtavasta asemastaan ammattimaisen ihonhoidon kentällä. Perustajien intohimo ja näkemyksellisyys ovat voimavara, joka vie Exuviancea eteenpäin.


Tohtori Van Scott ja tohtori Yu – Exuviancen perustajat ja AHA-teknologian kehittäjät saivat vuonna 2010 Discovery Award -palkinnon. Se on Dermatology Foundationin jakama arvostettu palkinto, joka myönnettiin heille saavutuksista dermatologian alalla.


Kaikki Exuviance-tuotteet ovat dermatologisesti kehitettyjä ja testattuja. Tuotteita ei testata eläimillä. Kosteusvoiteet ja kasvovedet eivät aiheuta ihomatoja eivätkä aknea. Silmänympärysvoiteet ovat hajusteettomia, ja ne on testattu oftamologisesti. Herkän ihon tuotteet ovat hypoallergisia.


Tutkimuksessa testattiin Exuviance Sensitive Skin Care System -tuotesarjaa (puhdistusvoide, kasvovesi ja kosteusvoide). Tutkimukseen osallistui 30 naista, joilla oli ruusufinni (acne rosacea) (n=15) tai atooppinen ihottuma (n=15). Testimateriaali arvioitiin kliinisissä tutkimuksissa, jotka käsittivät yleisen lääkäri- ja potilasarvioinnin. Kun tuotteita oli käytetty 3 kuukautta kaksi kertaa päivässä, todettiin, että tuotteet sopivat ruusufinnistä tai atooppisesta ihottumasta kärsivälle iholle. Tutkimus osoitti, että rosacea-ihon rakenne parani, kuivuus lieveni, punotus (eryteema) väheni ja yleinen ärtyneisyys lieveni. Osallistujat, joiden iho oli todettu kliinisesti herkäksi, sietivät tuotteita hyvin.


Neostrata Inc., New Jersey.dr Eugene Van Scott dr Ruey Yu Exuviance Grundarna av Exuviance fick 2010 the Honorary Discovery Award undersökning av Exuviance Sensitive Skin Care System Exuviance 20 år i Norden!