Usein kysyttyä

Tässä on vastauksia yleisesti kysyttyihin kysymyksiin.

Mistä voin ostaa Exuviancen tuotteita?

Aitoja Exuviance-tuotteita on saatavana vain erikoiskoulutetuilta ihoterapeuteilta ja iholääkäreiltä. He tekevät sinulle ihoanalyysin ja suunnittelevat sinulle ihonhoito-ohjelman, joka sisältää tuotteita ja ammattimaisia hoitoja. Etsi lähin klinikkasi tästä.

Ihoni on hyvin herkkä ja reagoi helposti. Sopiiko Exuviance minulle?

Kyllä. Exuviance sisältää tuotteita, jotka sopivat myös erittäin herkälle iholle. Polyhydroksihapot eivät ärsytä. Amfoteerisen yhdisteen ansiosta Exuviance-hapot ovat mietoja mutta tehokkaita.

Exuviance-tuotteet eivät ole öljypohjaisia. Mutta tarvitsen rasvaisen tuotteen, sillä ihoni on hyvin kuiva.

Exuviance-tuotteissa ei käytetä rasvaisia aineita. Iho tarvitsee kosteutta, ja sitä Exuviance-tuotteissa on runsaasti. Jos on tottunut käyttämään rasvaisia tuotteita, Exuviance-tuotteet saattavat ensin tuntua hieman kevyiltä, mutta iho saa silti riittävästi kosteutta. Sen sijaan iholta puuttuu ”kalvo”, johon on tottunut.

Oheneeko ihoni, jos käytän kuorivia tuotteita joka päivä?

Ei. Exuviance-tuotteet rakentavat ihoa ja lisäävät sen täyteläisyyttä ja vastustuskykyä.

Miksi minun pitäisi käydä myös hoitolahoidoissa?

Säännölliset hoitolahoidot tehostavat vaikutusta. Kotihoitotuotteet täydentävät hoitolassa tehtyjä hoitoja. Ammattimainen Exuviance-hoito on todistetusti tehokas hoito, joka sekä parantaa ihoa että ehkäisee iho-ongelmia.

Voinko käyttää Exuviance -tuotteita kesällä?

Kyllä vain. Suosittelemme käyttämään aurinkosuojakerrointa. Kaikissa Exuviancen päivätuotteissa sekä pohjustusvoiteessa on aurinkosuojakerroin. Suosittelemme lisäksi, että asiakas ei ota aurinkoa 48 tunnin sisällä hoitolahoidosta.

Olen kuullut, että ihonhoitosarjaa kannattaisi vaihtaa silloin tällöin, jotta iho voisi hyvin. Pitääkö tämä paikkansa?

Ei, tämä ei pidä paikkaansa. Exuviance-tuotteissa käytetään samoja aineita, joita meissä ihmisissä on muutenkin ja jotka auttavat iho voimaan hyvin. Samalla tavoin vartalo voi hyvin, kun liikumme säännöllisesti.

Voinko käyttää Exuviance-tuotteita raskauden aikana?

Kyllä. Kannattaa muistaa, että iho saattaa olla herkkä raskauden aikana, joten kotihoitotuotteita pitää ehkä vaihtaa. Raskauden aikana ei suositella salisyylihapon nauttimista oraalisesti eikä suuria A-vitamiinimääriä. Näiden levittäminen iholle ei tutkimusten mukaan ole vaarallista, mutta varmuuden vuoksi kannattaa välttää A-vitamiinia (retinolia) ja salisyylihappoa sisältäviä tuotteita raskauden aikana.

Miksi voiteeni ”rullaa” iholla?

Jos tiettyjä voiteita levitetään runsaasti, ne saattavat ”rullata” joillakin ihotyypeillä. Se voi johtua osittain koostumuksessa olevasta aurinkosuodattimesta tai kosteutta sitovasta ”kalvosta”. Ota voidetta vain pieni määrä ja taputtele se ihoon. Joskus seerumin käyttäminen voiteen alla voi auttaa.