Exuviance-hoito aknea, finnejä ja ihomatoja vastaan

Exuviancen hoidot ja tuotteet sopivat epäpuhtaalle ja akneiholle.

Exuviance sopii myös vaikean aknen hoitoon

Monet aknesta kärsivät ovat jo ehtineet kokeilleet kaikkea, ennen kuin löytävät Exuviancen tuotteet ja hoitolahoidot. Niiden avulla iho kirkastuu ja tasoittuu.

Exuviancen patentoidut ja tutkitut ainesosat takaavat turvallisen ja ammattimaisen hoito-ohjelman. Alfahydroksihappo (AHA) liuottaa tehokkaasti huokosten tukkoja, jotka aiheuttavat aknea ja ihomatoja. Talineritystä hillitään. AHA vähentää myös laajentuneiden huokosten näkymistä ja aknesta johtuvia pigmenttihäiriöitä.

Ennen Exuviancen aknehoitoa

Exuviancen aknehoidon jälkeen

Mitä aknehoitoon sisältyy Exuviance-hoitolassa?

Exuviance-ihoterapeutin tekemä aknehoito vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan. Yhteistä hoidoille on, että ne aloitetaan huolellisella ihoanalyysillä. Sen jälkeen iho kuoritaan, jotta kuolleet ihosolut irtoavat. Tämän jälkeen iho on valmis mekaaniseen puhdistukseen. Aknehoidossa pyritään puhdistamaan huokoset mahdollisimman hyvin. Hoitoon sisältyy myös naamio, joka valitaan ongelman ja ihotyypin perusteella. Lopuksi levitetään loppuvoide ja joskus myös erityinen aknetuote tai seerumi. En ole aikaisemmin saanut kunnollista hoitoa akneen, mutta Exuviancen avulla olen päässyt eroon ongelmasta. Olen todella iloinen ja tyytyväinen!

Hoito voidaan tehdä kasvojen lisäksi myös selän iholle. Tulokset edellyttävät sarjahoitoa. Yksi hoito ei vielä tuo muutosta. Ihoa pitää hoitaa säännöllisesti, jotta ongelma saadaan hallintaan. Alussa voidaan tarvita lyhempiä hoitovälejä, kuten 1–2 viikkoa. Hoitovälejä pidennetään, kun ihon kunto alkaa parantua. Nyrkkisääntö on, että hoitolahoito tehdään 4–6 viikon välein, mutta hoitoväli voi olla lyhyempi tai pidempi ihon kunnon mukaan. Hoitolassa käytetyt tuotteet on suunniteltu ammattimaista hoitoa varten. Ne kostetuttavat ihoa tehokkaasti ja valmistavat ihon kotihoitotuotteita varten.

Lisätietoja aknesta on iho-ongelmista kertovilla sivuilla
Lisätietoja Exuviancen aknetuotteista

Muista tullessasi Exuviancen aknehoitoon

  • Aknen kuriin saaminen vaatii paljon ponnisteluja sekä ihoterapeutilta että asiakkaalta. Ongelma ei katoa yhdessä yössä. Käytä suositeltuja kotihoitotuotteita säännöllisesti. Hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona!
  • Kerro ihoterapeutille, jos käytät reseptilääkkeitä tai muita lääkkeitä. Jotkin reseptilääkkeet kuivattavat ihoa ja lisäävät sen herkkyyttä. Hoito ja tuotteet on räätälöitävä sen mukaisesti.
  • Iho voi reagoida aluksi kielteisesti Exuviancen hoitoihin ja tuotteisiin. Tämä johtuu ihon puhdistumisesta. Jo kehittymässä ollut akne tulee näkyviin nopeammin. Sen jälkeen iho alkaa vähitellen parantua.

Käy hoitolassa, jossa sinulle tehdään ihoanalyysi ja suunnitellaan yksilöllinen hoito-ohjelma.