Exuviancen pigmenttihoidot

Monet ihmiset kärsivät pigmenttiläiskistä. Ne voivat johtua auringonotosta tai hormoneista, kuten raskaudesta tai e-pillereistä. Läiskät eivät ole vaarallisia, mutta niistä on kosmeettista haittaa.

Läiskiä voi vähentää oikeilla ihonhoitotuotteilla ja oikeilla elintavoilla. Hyperpigmentoituminen paranee usein ajan myötä käyttämällä säännöllisesti ihoa vaalentavia tuotteita ja kuorimalla ihoa hellävaraisella ja tehokkaalla kuorinta-aineella. Näitä tuotteita on saatavana koulutetulta ihoterapeutilta. 

Ennen Exuviancen pigmenttihoitoa

Exuviancen pigmenttihoidon jälkeen

Pigmenttiläiskien vähentäminen kasvoilla

Exuviancen ammattimaisessa hoitolahoidossa ihoterapeutti tai lääkäri käyttää AHA-happoa, joka liuottaa hellävaraisesti ihon pinnalla olevien kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia (kuorinta) ja elvyttää syvemmällä olevien ihosolujen uudistumista. Ihon pigmentti jakaantuu tasaisemmin. Pigmenttiläiskät vähenevät, ja ihonsävy on tasaisempi.

Hyviä tuloksia saadaan, kun hoitoja tehdään säännöllisesti tietyn ajan ja aurinkoa vältetään. Yksi päivä auringossa ilman suojaa voi tuhota kuukausien hoitojen tulokset. On myös tärkeää täydentää hoitolahoitoja sopivilla kotihoitotuotteilla, jotta tulokset ovat mahdollisimman hyviä.
 
Osa hyperpigmentoitumisesta tapahtuu syvemmällä ihossa, jolloin hoito edellyttää ihotautilääkärin määräämää ainetta tai käsittelyä.

Muistettavaa Exuviancen pigmenttihoidoista

    • Käytä suositeltuja kotihoitotuotteita säännöllisesti. Hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona!
    • Kerro ihoterapeutille, jos käytät reseptilääkkeitä tai muita lääkkeitä. Jotkin reseptilääkkeet kuivattavat ihoa ja lisäävät sen herkkyyttä. Hoito ja tuotteet on räätälöitävä sen mukaisesti.
    • Hyviä tuloksia saadaan, kun hoitoja tehdään säännöllisesti tietyn ajan ja aurinkoa vältetään.

Lisätietoja pigmenttiläiskistä on iho-ongelmista kertovilla sivuilla 
Lue lisää Exuviancen pigmenttiläiskiä tasoittavista tuotteista

 

Käy hoitolassa, jossa sinulle tehdään ihoanalyysi ja suunnitellaan yksilöllinen hoito-ohjelma.