Miesten ihonhoito

Jotta iho näyttää raikkaalta ja miellyttävältä, sitä pitää hoitaa päivittäin kuten hiuksia ja kehoa. Ihon puhdistaminen, kuorinta (kuolleiden ihosolujen poistaminen), kosteuttaminen ja suojaaminen tehokkailla tuotteilla pitää ihon hyvässä kunnossa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Tuotteet ja hoidot valitaan ihon tarpeiden mukaan

Ihotyyppi ja iho-ongelmat vaihtelevat eri ihmisillä. Joillakin on rasvainen iho, toisilla iho kuivuu helposti. Monet kärsivät aknesta ja epäpuhtauksista. Joillain on pigmenttiläiskiä. Lisäksi ihon tarpeet vaihtelevat iän ja vuodenaikojen mukaan. Talvisaikaan iho kuivuu. Onkin tärkeää, että ihonhoitotuotteet ja hoidot on valittu yksilöllisesti juuri sinun ihoosi ja tarpeisiisi sopiviksi. Monet miehet ajattelevat, että heidän ihotyyppinsä on normaali tai sietokykyinen, mutta monilla miehillä on herkkä, kuiva tai akneen taipuvainen iho.

Miten tunnistan oman ihotyyppini?

Kun käyt hoitolassa, ihoterapeutti analysoi ihosi ja sen kunnon. Sen perusteella hän suosittelee sinulle oikeat tuotteet. On tärkeää käyttää ihotyypin mukaisia tuotteita. Kannattaa käydä silloin tällöin kasvohoidossa. Iho puhdistetaan, se saa korjaavia aineita, ja sen vastustuskyky paranee.

Puhdistus, kuorinta, kosteutus ja suojaus

Jotta iho näyttää raikkaalta ja miellyttävältä, sitä pitää hoitaa päivittäin kuten muutakin kehoa. Ihon puhdistaminen, kuoriminen (kuolleiden ihosolujen poistaminen), kosteuttaminen ja suojaaminen tehokkailla tuotteilla pitää ihon hyvässä kunnossa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Puhdistus: Kun iholta poistetaan ylimääräinen rasva ja epäpuhtaudet, jotka ovat kertyneet päivän mittaan, iho on kirkkaampi ja raikkaampi. Käytä ihotyypin mukaista saippuatonta puhdistusainetta.

Kuorinta: Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, syväpuhdistaa huokoset ja vähentää sekä kuivuutta sekä aknen ja ihomatojen muodostumista. Kaikki Exuviance-tuotteet kuorivat ihoa kevyesti, joten mitään hankaavaa kuorinta-ainetta ei tarvita. Saat pysyvämmän tuloksen käymällä kasvohoidossa silloin tällöin.

Kosteutus
: Ihon luonnollinen kosteuspitoisuus vähenee ulkoilmassa, kylmässä ilmassa, auringossa, suihkun tai kylvyn jälkeen ja iän myötä. Sen vuoksi ihon kosteuspitoisuus pitää palauttaa päivittäin käyttämällä voidetta, emulsiovoidetta tai geeliä, joka kosteuttaa ihoa syvältä.

Suojaus
: Suurin syy ryppyihin on aurinko. Päivävoide, joka sisältää aurinkosuojavoidetta, suojaa ihoa haitalliselta säteilyltä, pigmenttiläiskiltä ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Muista

  • Älä pese ihoa voimakkaalla saippualla, sillä se voi kuivattaa ja ärsyttää ihoa.
  • Käytä hellävaraisia tuotteita ajaessasi partaa, koska iho on usein herkkä parranajon jälkeen.
  • Kokeile käyttää Exuviance Purifying Cleansing Gel -tuotetta partageelinä. Se muodostaa täyteläisen vaahdon ja estää karvojen sisään kasvua.
  • Käytä päivävoidetta, jossa on aurinkosuojakerroin. Se suojaa ihoa auringon aiheuttamilta ikääntymisen merkeiltä.