Mitä lääketieteellinen ihonhoito on?

Lääketieteellisellä ihonhoidolla tarkoitetaan ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät tieteellisesti tutkittuja vaikuttavia aineita, kuten AHA-happoja, retinolia, vitamiineja ja antioksidantteja.

Exuviance käyttää mieluiten nimitystä lääketieteellisesti kehitetty ihonhoito, jolla korostetaan sitä, että Exuviancen toiminnalla on lääketieteellinen perusta. Exuviance ei ole ensisijaisesti kosmetiikkayhtiö, vaan dermatologinen yhtiö, jolla on lääketieteellinen perusta. Sen taustalla on AHA-teknologiaa koskevat tieteelliset löydöt.

Tutkimus

Exuviance, joka sijaitsee Princetonissa New Jerseyssä, tekee uraauurtavaa tutkimus- ja kehitystyötä AHA- ja PHA-happoja, laktobionista happoa ja NeoGlukosamiinia sisältävien tuotekoostumusten alueella. Yhtiön perustivat vuonna 1988 dermatologian tohtori Eugene Van Scott ja farmakologian tohtori Ruey Yu.

He tapasivat vuonna 1969 Temple University -yliopistossa Philadelphiassa Pennsylvaniassa. Van Scott oli tuolloin dermatologian professori, ja tohtori Yu toimi tutkimusjohtajana dermatologian laitoksella. Tohtori Van Scott etsi mahdollisuutta säännellä ihosolujen uudistumista. Sitä kautta hän tutustui tohtori Yuhun, joka tutki tiettyjen ihosairauksien kemiallisia ja biomekaanisia ominaisuuksia. Yhteinen kiinnostus ihon uudistumisprosessiin on yli 40 vuotta jatkuneet dermatologisen tutkimus- ja kehitystyön kulmakivi.

Nykyään heillä on yli 120 patenttia ja vielä useampia patenttihakemuksia, jotka koskevat koostumuksia ja hoitoja. He ovat kansainvälisesti arvostettuja AHA-hapon kehitystyön ja dermatologisen käytön edelläkävijöitä. Tutkimustuloksia on julkaistu useasti johtavissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

Lääketieteellisesti kehitetty ihonhoitojärjestelmä

Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatiota. Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita.

Exuviance-tuotteet sopivat kaikille, myös herkkäihoisille. Exuviancen hienovaraisten happojen yhdistelmä tuottaa loistavan tuloksen. Exuviancen ihonhoitotuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.