Ole varovainen, kun ostat Exuviance-tuotteita verkosta

Hankitko tuotteet valtuutetulta Exuviance-jälleenmyyjältä? Vai ostatko vanhoja, varastettuja tai kopioituja tuotteita epämääräiseltä verkkokauppiaalta?

Exuviance on eräs johtavista tuotemerkeistä ammatillisella ihonhoitoalalla. Exuviancella on erinomainen maine ihoasiantuntijoiden ja ihotautilääkäreiden keskuudessa. Heille on tärkeää, että asiakkaat saavat iholleen soveltuvia tuotteita. Exuviance-tuotteita myydään vain valtuutetuille jälleenmyyjille, kuten koulutetuille ihoterapeuteille ja ihotautilääkäreille, jotka ovat saaneet Exuviance-koulutuksen.

 

Mitä riskejä liittyy verkkokaupan halpoihin Exuviance-tuotteisiin?

Jos teet Exuviance-ostoksia valtuuttamattomalta verkkokauppiaalta, et saa virallisen jakelukanavan kautta tulevia alkuperäistuotteita. Tällaisten tuotteiden laadusta tai säilyvyydestä ei ole mitään takeita. Exuviance-takuu ei kata verkkokaupoissa myytäviä Exuviance-tuotteita.

Tällaisten tuotteiden laadusta tai säilyvyydestä ei ole mitään takeita. Exuviance-takuu ei kata verkkokaupoissa myytäviä Exuviance-tuotteita:

  • valikoimista poistettuja tuotteita
  • konkurssivarastoja
  • tuotekopioita
  • rinnakkaistuontia
  • varastettuja tuotteita

 

Huolehdimme turvallisuudestasi

Valtuutetun jälleenmyyjän valikoimissa on vainaitoja, korkealuokkaisia tuotteita.Valtuutetulta Exuviance-jälleenmyyjältä ostetut Exuviance-valmisteet ovat aitoja, alkuperäisiä Exuviance-tuotteita. Samalla saat ohjeita juuri sinulle parhaiten soveltuvista tuotteista ja hoidoista. Lisäksi sinulla on mahdollisuus reklamoida, jos siihen on aihetta.

Huolehdimme turvallisuudestasi. Hanki Exuviance-tuotteet valtuutetulta Exuviance-jälleenmyyjältä. Vain siten voit olla varma, että saat laadukkaita tuotteita, jotka soveltuvat sinun ihollesi ja vastaavat tarpeitasi! Varmista, että hoitolassa on aitouden ilmoittava merkintä ”Exuviance Original Quality”.

 

Tuotteiden ostaminen

Ota yhteyttä puhelimitse 0203 53 370 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@exuviance.fi ja pyydä lisätietoja lähimmästä Exuviance-hoitolasta. Voit myös etsiä lähimmän hoitolan alla.

Monet hoitolat myyvät myös tuotteita verkossa, kysy lisää lähimmästä hoitolastasi! Jos olet epävarma, voit ottaa meihin yhteyttä ennen verkko-ostoksia ja varmistaa, että kauppa on valtuutettu jälleenmyyjä. Alla on muutamia valtuutettuja jälleenmyyjiämme:

www.kauneushoitolaevelyn.fi
www.skincity.fi