Retinol Serum

Seerumi
94 €
Out of stock
SKU
20197

Retinol Serum on tehokas ja syvävaikutteinen tiiviste, joka edistää solujen uusiutumista ja tekee ihosta kiinteämmän ja jäntevämmän sekä tuo iholle uutta hehkua ja eloa. Retinoli ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja tasoittaa pigmenttiläiskiä. NeoGlukosamiini lisää ihon luontaista hyaluronihappoa, joka häivyttää pintajuonteita ja ryppyjä. NeoGlukosamiinin ja retinolin erityisen yhteisvaikutuksen ansiosta tuote on tehokkaampi kuin pelkkä retinoli, minkä ansiosta Exuviance Professional -tuotteen vaikutus on ainutlaatuinen. Retinolin käyttöä kannattaa lisätä vähitellen, jotta iho ehtii tottua siihen. Se maksimoi vaikutuksen ja vähentää ihoärsytyksen riskiä. Huipputehokas koostumus sisältää retinolia vakauttavaa yhdistettä. Putkilossa on tarkasti muotoiltu ilmatiivis pumppukorkki, joka pidentää tuotteen säilyvyyttä.More Information
Määrä 30 ml
Aktiiviset ainesosat Maitohorsmauute, E-vitamiini, NeoGlukosamiini, Retinol
Ainekset Aqua/Water/Eau, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Polysilicone-11, Glycerin, Butyloctyl Salicylate, Acetyl Glucosamine, Nylon-12, Silica, Tocopheryl Acetate, BHT, Arginine, Retinol, Citric Acid, PEG-10 Dimethicone, Isohexadecane, Polysorbate 20, Sodium Hyaluronate, Bisabolol, Xanthan Gum, Allyl Methacrylates Crosspolymer, Polysorbate 40, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Disodium EDTA, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Yellow 5 (CI 19140).
Ihotyyppi Aikuinen iho
Iho-ongelmat Rypyt ja juonteet, Epätasainen ihonväri, Epäpuhtaudet, Mustapäät
Koostumus Tehoseerumi
Tunne Kuin istahtaisi sohvalle lepäämään siivottuaan koko kodin
Aqua/Water/Eau, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Polysilicone-11, Glycerin, Butyloctyl Salicylate, Acetyl Glucosamine, Nylon-12, Silica, Tocopheryl Acetate, BHT, Arginine, Retinol, Citric Acid, PEG-10 Dimethicone, Isohexadecane, Polysorbate 20, Sodium Hyaluronate, Bisabolol, Xanthan Gum, Allyl Methacrylates Crosspolymer, Polysorbate 40, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Disodium EDTA, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Yellow 5 (CI 19140).

Levitä iltaisin puhdistetulle kaulan ja kasvojen iholle ennen ihotyyppisi mukaista yövoidetta. Tiivistettä voi halutessaan levittää myös seerumin päälle lisähehkun saamiseksi. Jos iho on herkkä, on suositeltavaa lisätä tuotteen käyttöä asteittain ihon sietokyvyn mukaisesti: Aluksi tuotetta voi levittää 2–3 iltana viikossa. Sen jälkeen käyttöä lisätään ihon tarpeen ja sietokyvyn mukaan. Jos iholla tuntuu ärsytystä, vähennä käyttöä tai kysy neuvoa ja seurantaohjeita hoitolastamme. Käytä aurinkosuojakertoimen sisältävää päivävoidetta ihosi suojaamiseksi ja hehkusi säilyttämiseksi. Tuote säilytetään pystyasennossa pumppu alaspäin. Retinol Serumia voi käyttää hoitolassa tehtyjen kuorintakäsittelyjen välillä, mutta suosituksena on levittää sitä käsittelyn jälkeen vaikutuksen ylläpitämiseksi.

Write Your Own Review
Arvostelet:Retinol Serum
Your Rating