AF Vitamin C 20% Serum Capsules

Seerumi
Koe muutos himmeydestä hehkuun! Kapselit auttavat palauttamaan ihon jäntevyyden ja heleyden.
84 €
Varastossa
SKU
20147

Kertakäyttökapseleihin pakattu C-vitamiinitiiviste, joka auttaa palauttamaan ihon kiinteyden ja heleyden ja joka suojaa ihoa hajottavilta vapailta radikaaleilta. Levitä ennen ihotyyppisi mukaista yövoidetta, jotta ihonhoitorutiinisi saa kunnon vitamiiniannoksen.

 

Lisätietoja
Määrä60 capsules
Aktiiviset ainesosatC-vitamiini, Aminofil
IhotyyppiSopii kaikille, Normaali, Sekaiho, Rasvainen, Herkkä, Aikuinen iho, Kuiva, Sietokykyinen
Iho-ongelmatRypyt ja juonteet, Epätasainen ihonväri, Ihon kiilto
KoostumusKapseli
TunneHehku, hehku, hehku!

Dimethicone, Ascorbic Acid, Trisiloxane, Dimethiconol, Silica Dimethyl Silylate, Vinyldimethyl/Trimethylsiloxysilicate/Dimethicone Crosspolymer, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Acetyl Tyrosinamide, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride.

Ei niellä. Kapselin sisältö levitetään iholle.

Käytä iltaisin joka päivä tai ihon sietokyvyn ja oman mieltymyksesi mukaan. Jos iho on herkkä, on suositeltavaa aloittaa käyttämällä tuotetta noin 2–3 kertaa viikossa ja lisätä käyttöä asteittain sopivaksi. Iholla saattaa aluksi tuntua pistelyä, mutta se on täysin normaalia. Jos tunnet iholla ärsytystä, vähennä tuotteen käyttökertoja tai ota yhteyttä hoitolaamme, josta saat neuvoja ja jossa voidaan seurata tilannetta.

Kierrä kapselin kärki irti, kaada tiiviste kämmenelle ja levitä puhdistetulle kasvojen iholle. Levitä sen jälkeen päälle ihotyyppisi mukainen yövoide. Voit myös sekoittaa tiivisteen suoraan yövoiteeseen, jolloin se saa kunnon vitamiinitehosteen. Mahdollinen seerumi levitetään ennen C-vitamiinitiivistettä. Tiivistettä voi myös käyttää yhdessä ikääntymisen merkkejä ehkäisevien tuotteiden kanssa, mutta niiden on oltava ihotyyppisi ja ihosi sietokyvyn mukaisia. Ympäristön kosteus voi saada kapselit pehmenemään tai kovettumaan tai tarttumaan toisiinsa kiinni, mutta se ei vaikuta niiden laatuun tai tehoon.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:AF Vitamin C 20% Serum Capsules
Your Rating