Exuviance-ihovoide miehille

Jotta iho näyttää raikkaalta ja miellyttävältä, sitä pitää hoitaa päivittäin kuten muutakin kehoa. Ihon puhdistaminen, kuorinta (kuolleiden ihosolujen poistaminen), kosteuttaminen ja suojaaminen tehokkailla tuotteilla pitää ihon hyvässä kunnossa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Exuviancen ihonhoidon asiantuntijat valitsevat juuri sinun ihotyypillesi ja tarpeillesi sopivat tuotteet.

 

Miehen ihotyyppi

Monet miehet ajattelevat, että heidän ihotyyppinsä on normaali tai sietokykyinen, mutta monilla miehillä on herkkä, kuiva tai akneen taipuvainen iho. Ihotyyppi ja iho-ongelmat ovat yksilöllisiä, ja ihon tarpeet vaihtelevat iän ja vuodenaikojen mukaan. Lisätietoja tavallisista ihotyypeistä.

Jäljempänä on vinkkejä tuotteista, jotka sopivat miehille, joilla on normaali tai sietokykyinen iho. Ihon rakenne on tasainen, huokoset ovat normaalit tai suuret ja rasvaisuutta esiintyy joskus varsinkin T-alueella (otsa, nenä, leuka). Monilla miehillä on tällainen iho, mutta ei kaikilla.

Muista!

  • Älä pese ihoa voimakkaalla saippualla, sillä se voi kuivattaa ja ärsyttää ihoa.
  • Käytä hellävaraisia tuotteita ajaessasi partaa, koska iho on usein herkkä parranajon jälkeen.
  • Kokeile käyttää Exuviance Purifying Cleansing Gel -tuotetta partageelinä. Se muodostaa täyteläisen vaahdon ja estää karvojen sisään kasvua.
  • Käytä päivävoidetta, jossa on aurinkosuojakerroin. Se suojaa ihoa auringon aiheuttamilta ikääntymisen merkeiltä.