Exuviance-tuotteet aknen hoitoon

Akneen taipuvaiselle iholle tarkoitetut Exuviance-tuotteet puhdistavat ihon syvältä kuivattamatta sitä. Tutkitusti tehokkaat ainesosat, kuten AHA, PHA, salisyylihappo ja A-vitamiini, vähentävät uusien epäpuhtauksien muodostumista ja pitävät ihon kirkkaana.

 

Exuviance-tuotteet aknen tehokkaaseen hoitoon

Exuviancella on akneiholle tarkoitettuja erikoistuotteita, kuten mieto puhdistusaine, finnien ja epäpuhtauksien päälle levitettävä geeli sekä kevyt voide, joka hillitsee talineritystä. Paras tulos saadaan, kun erikoistuotteet yhdistetään muiden ihonhoitotuotteiden kanssa. Koska kaikki akneen taipuvaiset ihot ovat erilaisia, on tärkeä löytää iholle sopivat tuotteet. Ihot vaihtelevat rasvaisuuden ja kuivuuden, aknetulehduksen määrän, komedojen (ihomatojen) määrän ja tyypin sekä herkkyyden mukaan. On myös otettava huomioon mahdollinen samanaikainen lääkehoito.

Kun tuotteita on käytetty jonkin aikaa, ihonhoito-ohjelmaa pitää ehkä muuttaa. Kun tuotteet alkavat vaikuttaa ja aika kuluu, ihon tarpeet voivat muuttua. Akneiholle tarkoitettuja Exuviance-tuotteita voi käyttää kaikilla alueilla, joilla aknea ja epäpuhtauksia esiintyy, kuten kasvoilla, selässä ja rinnassa.

Päivittäistä ihonhoito-ohjelmaa kannattaa täydentää kasvonaamiolla. Lisäksi Exuviancella on hoitavia meikkejä sekä kiiltoa vähentäviä tuotteita päivittäiseen käyttöön. Niiden avulla iho pysyy mattapintaisena ja raikkaana koko päivän.

Aknelle ja/tai rasvaiselle iholle tarkoitetut Exuviance-erikoistuotteet

  • vähentävät epäpuhtauksia.
  • supistavat ihohuokosia.
  • hillitsevät talineristystä.
  • tasapainottavat ihoa.