Exuviancen ryppyjä vähentävät tuotteet

Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa ihonhoitoa. On helpompi säilyttää ihon nuorekkuus ja kimmoisuus hyvällä hoidolla kuin yrittää kääntää kelloa taaksepäin, mutta toisaalta koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Exuviance-tuotteet sisältävät ainesosia, jotka ehkäisevät tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, velttoutta, kuivuutta ja pigmenttiläiskiä. 

Exuviance Age Reverse – edistyneet tuotteet ikääntymisen merkkejä vastaan

Exuviance Age Reverse -tuotesarja on kehitetty taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Exuviance Age Reverse elvyttää tehokkaasti ihon kollageenia ja tukikudosta, suojaa ihoa ympäristön vaikutuksilta, lisää solujen uudistumista ja vahvistaa ihon suojamekanismia. Exuviance Age Reverse vähentää monilla tavoin ikääntymisen merkkien näkymistä iholla. AHA- ja PHA-happojen lisäksi Exuviance Age Reverse sisältää peptidejä, patentoitua NeoGlukosamiinia, vitamiineja ja antioksidantteja. Tämä takaa mahdollisimman täydellisen ihonhoidon.

Huomaa! Age Reverse ei sovi herkälle iholle. Herkälle iholle suositellaan Exuviancen herkän ihon tuotteita. Kysy tuotenäytteitä Exuviance-ihoterapeutiltasi.

Ennen kuin rypyt alkavat näkyä iholla, on suositeltavaa noudattaa ehkäisevää ja hoitavaa kotihoito-ohjelmaa ihotyypin mukaisilla tuotteilla.

Kaikki Exuviancen ihonhoitotuotteet

  • parantavat ihon pintakerroksen rakennetta.
  • ehkäisevät pintajuonteita ja ryppyjä.
  • parantavat ihon kirkkautta ja sävyä.
  • tekevät ihosta hehkuvan.
  • parantavat ihon kykyä suojautua ympäristön haittatekijöiltä.