Nyt Exuviance-tuotteita on saatavilla valituista kauneudenhoidon myymälöistä ja verkkokaupoista!

Nyt löydät erillisen, myymälöille ja verkkokaupoille suunnatun Exuviance-sarjan useiden isojen kauneudenhoitoalan toimijoiden valikoimista.

Jotta pystyisimme vastaamaan edistyksellisten ihonhoitotuotteiden kysyntään kauneushoitoloiden ulkopuolella, lanseerasimme vuonna 2020 erillisen sarjan, joka on suunnattu juuri kauneudenhoitoalan myymälöille ja verkkokaupoille. Tämä sarja sisältää joitakin samoja tuotteita kuin ammattilaissarja, jota myydään ainoastaan kauneushoitoloissa ja osoitteessa exuviance.fi. Mukana on kuitenkin myös useita ainutlaatuisia tuotteita ja ihania yhdistelmiä, jotka on suunniteltu erityisesti tätä tarjontaa varten.

Edistyksellistä ihonhoitoa

Tuotemerkkimme on maailmanlaajuisesti arvostettujen kliinisen ihonhoidon innovaattoreiden luoma. Olemme olleet alusta alkaen edelläkävijöitä sellaisissa ihonhoidon keksinnöissä kuten glykolihappo, ja olemme hankkineet jo yli 100 patenttia. Kehitämme yhä tänäänkin innovaatioita tuloksiin perustuvassa ihonhoidossa, jossa yhdistyvät ylivertainen tiede ja hyvä huolenpito itsestä. Tuotteiden kehitystyötä ohjaa ihon tieteen syvällinen tuntemus molekyylitasolla. Yhdistämme omia ainesosateknologioitamme moniin muihin perusteellisesti tutkittuihin ainesosiin – ihosi parhaaksi.

Jälleenmyyjät

skincity.com
stockmann.com ja tietyt kaupat
kicks.fi ja tietyt kaupat
lyko.com/fi
nordicfeel.fi
eleven.fi