Löydät Exuviancen myymälävalikoiman valituista kauneudenhoidon myymälöistä fyysisesti ja verkosta!

Kauneudenhoitoalan myymälöiden valikoima

Exuviancen ihonhoitosarja on tarkoitettu myymälöihin ja verkkokauppaan. Sarja sisältää joitakin samoja tuotteita kuin Exuviance Professional -ammattilaissarja, jota myydään ainoastaan kauneushoitoloissa ja osoitteessa exuviance.fi. Mukana on kuitenkin myös useita ainutlaatuisia tuotteita ja ihania yhdistelmiä, jotka on suunniteltu erityisesti tätä tarjontaa varten.

Innovatiivista ihonhoitoa

Exuviance on edistyksellistä ihonhoitoa tutkijoilta, joita saamme kiittää yhdestä ihonhoitoalan merkittävimmistä ainesosaryhmistä, nimittäin hedelmähapoista, jotka tunnetaan paremmin nimillä AHA ja PHA. Exuviancella on ihonhoidon taustalla olevasta tieteellisestä tutkimuksesta syvällistä tietoa, mitä se käyttää auttaessaan intohimoisesti ihmisiä ihonhoidossa.

Tuotteita, jotka nostavat ihonhoitorutiinisi seuraavalle tasolle

Tuotteissa yhdistyvät omat innovaatiomme ja muut tutkitut ainesosat, kuten retinoli, peptidit ja C-vitamiini, jotka yhdessä saavat aikaan muutoksia ihossa. Valikoimassa on sekä tehokkaita perustuotteita että ihania tuotteita, jotka tarjoavat päivittäiseen ihonhoitoon pientä ekstraa.