Kysymykset ja vastaukset

Exuviance FAQ

Voiko happoa sisältäviä tuotteita käyttää päivittäin?
Kaikki Exuviancen tuotteet on suunniteltu vahvistamaan ihoa ja parantamaan sen suojautumiskykyä. Joissakin tuotteissa on käytetty happoja, toisissa ei. Päivittäiseen käyttöön tarkoitetut happoa sisältävät tuotteet sopivat juuri tähän tarkoitukseen. Monet Exuviancen tuotteet sisältävät PHA-hedelmähappoa, joka vahvistaa ihon suojamekanismia lisäämättä ihon herkkyyttä ja jota kannattaa käyttää päivittäin. Jos AHA:ta sisältäviä tuotteita käytetään säännöllisesti, suosittelemme kysymään henkilökohtaiset ohjeet parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Ihoni on erittäin kuiva, joten tarvitsen rasvaisen tuotteen. Mikä minun kannattaa valita?
Exuviance-tuotteet eivät yleensä ole öljypohjaisia. Sen sijaan ne auttavat ihoa hyödyntämään tarvitsemiaan kosteutta sitovia aineita. Suojaavampaan koostumukseen ja "täyteläisempään" tunteeseen suosittelemme Ultra Restorative Cremeä tai Total Correct HYDRATEa.

Voinko käyttää Exuviance-tuotteita kesällä?
Kyllä vain. Suosittelemme käyttämään aurinkosuojakerrointa päivittäin ja oleskelemaan auringossa kohtuullisia aikoja. Tämä on erityisen tärkeää, jos käytetään tuotteita, jotka sisältävät aktiivisia ainesosia, kuten AHA:ta ja retinolia. Kaikissa Exuviance päivä tuotteissa mukaan lukien on aurinkosuojakerroin, jota voi tarvittaessa tehostaa Sheer Daily Protector SPF 50:llä tavallisen päivävoiteen sijasta tai sen päällä. Suosittelemme välttämään auringolle altistumista muutamasta päivästä viikkoon hoitolassa annetun AHA- tai retinolihoidon jälkeen.

Voinko käyttää Exuviancea raskauden tai imetyksen aikana?
Kyllä voit. Kannattaa kuitenkin huomioida, että varsinkin raskauden aikana iho voi herkistyä. Myös pigmenttiläiskiä voi tulla helpommin. Lisäksi tiettyjen aineiden käyttöä ei suositella raskauden aikana. Tästä syystä kotihoitorutiineihin ja hoito-ohjelmaan on ehkä tehtävä raskauden vuoksi muutoksia: esimerkiksi liian aktiivisia aineita voi olla hyvä välttää, ja aurinkosuojakertoimen kanssa kannattaa olla erityisen tarkkana. Salisyylihappoa sekä A-vitamiinia/retinolia sisältäviä valmisteita ja hoitoja ei suositella raskauden aikana.

Pitääkö ihonhoitosarjaa vaihdella, jotta iho ei totu yhteen sarjaan?
Ihon "tottuminen" ihonhoitoon on myytti. Iho voi kehon tavoin hyvin eri aineista, joita käytetään päivittäin. Exuviance-tuotteet perustuvat ainesosiin, joista iho nauttii päivittäin. Jos koet "tehon" ajan myötä heikentyvän, se voi tarkoittaa, että ihosi tilanne on muuttunut ja sinun kannattaa päivittää hoitorutiinisi. Ihon sietokyky esim. AHA-happoa ja retinolia kohtaan voi ajan myötä parantua, jolloin iho voi alkaa kestää aktiivisempiakin tuotteita. Ihon tarpeet voivat vaihdella myös vuodenaikojen, ilmaston tai elämäntilanteen mukaan. Jos haluat tietoa juuri sinun ihollesi sopivista tuotteista, suosittelemme pyytämään asiantuntija-apua ihoterapeutilta.

Voinko käyttää Exuviance-tuotteita yhdessä muiden merkkien tuotteiden kanssa?
Kun käytetään ihonhoitotuotteita, joissa on vaikuttavia ainesosia, on suositeltavaa käyttää rutiinissa vain saman merkin tuotteita. Näin varmistetaan, että tuotteet toimivat hyvin yhdessä ja että ihoa ei hoideta liikaa tai väärin. Jos halutaan yhdistää eri merkkien tuotteita, on tärkeää varmistaa, ettei mitään vaikuttavaa ainesosaa (esim. retinolia, AHA:ta tai BHA:ta) käytetä liikaa eri tuotteiden yhdistelmänä ja että rutiinin eri osat sopivat optimaalisesti yhteen.

Miksi voiteeni "rullaa" iholla?
Jotkut voiteet voivat valitettavasti murentua tai "rullata" tietyntyyppisellä iholla. Syynä voi olla liian runsas levitys, aurinkosuodatin tai tietyissä koostumuksissa oleva kosteuttava "kalvo". Reaktiot ovat hyvin yksilöllisiä. Suosittelemme ottamaan voidetta vain pienen määrän ja taputtelemaan sen iholle. Joskus seerumin käyttäminen voiteen alla voi auttaa.

Ihoni on erittäin herkkä ja reagoi helposti. Sopivatko Exuviancen tuotteet minulle vai ovatko ne liian aktiivisia?
Exuviance on suunniteltu sopimaan kaikille, myös herkkäihoisille. Tuotteet ovat ihoa uudistavia ja sen suojamekanismeja vahvistavia. Joissain tuotteissa on aktiivisempia ainesosia niitä tarvitseville, esimerkiksi AHA:ta tai retinolia. Suurin osa tuotteista perustuu kuitenkin mietoihin ainesosiin, kuten PHA:han, jolla ei ole lainkaan ärsyttävää vaikutusta vaan se päin vastoin vahvistaa ihon vastustuskykyä. Jokainen voi rakentaa Exuviance-tuotteista itselleen sopivan ihonhoitorutiinin.

Ovatko Exuviancen tuotteet gluteenittomia?
Kyllä. Exuviancen tuotteet eivät sisällä gluteenia.

Mitä eroa on exuviance.fi-sivustolla ja hoitoloissa myytävillä tuotteilla ja esimerkiksi Skincityssä, Stockmann, LYKOssa ja Kicksissä myytävillä tuotteilla?
Jotta pystyisimme vastaamaan edistyksellisten ihonhoitotuotteiden kysyntään kauneushoitoloiden ulkopuolella, lanseerasimme erillisen sarjan, joka on suunnattu juuri kauneudenhoitoalan myymälöille ja verkkokaupoille. Sarja sisältää joitakin samoja tuotteita kuin ammattilaissarja, jota myydään ainoastaan kauneushoitoloissa ja exuviance.fi-sivustolla. Mukana on kuitenkin myös useita ainutlaatuisia tuotteita ja ihania yhdistelmiä, jotka on suunniteltu erityisesti myymälätarjontaa varten.

Onko Exuviancen tuotteita testattu eläimillä?
Ihonhoitotuotteiden sekä niiden ainesosien testaaminen eläimillä on ollut lailla kiellettyä EU:n alueella vuodesta 2013. Exuviance ei ole koskaan testannut tuotteita eläimillä tai tehnyt eläinkokeita. Kaikki tuotetestaukset on tehty vapaaehtoisille koehenkilöille tai in vitro -malleille. Exuviancen taustayhtiö NeoStrata Company, Inc. käyttää vain lakia noudattavien yritysten tuottamia ainesosia.

Ovatko pakkaukset kierrätettäviä?
Kyllä. Useimmat pakkaukset voidaan kierrättää, ja ne tulee lajitella voimassa olevien sääntöjen ja ohjeiden mukaan.


Hoidot ja salongit

Mistä voin ostaa Exuviance-tuotteita?
Exuviance Professional -alkuperäistuotteita voi ostaa vain koulutetuilta ihoterapeuteilta ja ammattilaishoitoloista sekä osoitteesta www.exuviance.fi. Kun käyt hoitolassa, ihosi analysoidaan ja saat yksilöllisesti räätälöidyn ihonhoito-ohjelman, joka koostuu tuotteista ja ammattimaisista hoidoista. Täältä löydät lähimmän hoitolasi. Exuviancen myymälämerkkiä voi ostaa valikoiduista kaupoista ja valikoiduilta verkkokauppakumppaneilta, ja valikoimat voivat vaihdella.

Miksi hoitolassa kannattaa käydä teettämässä hoitoja?
Säännölliset hoitolahoidot tehostavat tuotteiden vaikutusta ja antavat paremman lopputuloksen kuin mitä pelkillä ihonhoitotuotteilla on mahdollista saavuttaa. Kotihoitotuotteet täydentävät hoitolassa annettuja hoitoja ja auttavat ylläpitämään ihoa hoitojen välillä. Ammattimaisella Exuviance-hoidolla ihoa saadaan ”uudistettua” tehokkaasti joko AHA- tai retinolikuorinnalla.


Palautukset

Miten voin tehdä valituksen tuotteesta?
Virheellisestä tuotteesta on tehtävä valitus heti, kun virhe havaitaan ja tuote voidaan todeta virheelliseksi tai sen ei voida todeta vastaavan käyttötarkoitustaan. Tuotteen mahdollisesta viasta on ilmoitettava asiakaspalveluun mahdollisimman pian tai heti, kun virhe olisi pitänyt havaita, eli kohtuullisessa ajassa. Lue lisää valituksista ostoehdoistamme.


Kuljetukset

Miten pakettia voi seurata?
Jos haluat perua tilauksen tai muuttaa tehtyä tilausta, ota pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluun: puh. 0203 53 370 (arkisin klo 8.30-17.00).

Tilaukset

Miten tilauksen voi perua?
Jos lähetämme tilauksesi pakettina postin asiointipisteeseen, Postnordista lähetetään erillinen sähköpostiviesti kollinumeroineen ja jäljitystietoineen. Jos tilaus lähetetään tavarakirjeenä, pakettia ei jäljitetä samalla tavalla, vaan se rekisteröidään vasta, kun se on saapunut postilaatikkoon tai postin asiointipisteeseen. Tällöin saat yleensä Postnordilta ilmoituksen joko tekstiviestitse tai kirjeitse.