Miesten
ihonhoito

Ihon anatominen rakenne on samanlainen miehillä ja naisilla, mutta erot hormonitoiminnassa aiheuttavat sen, että miesten iho on usein hieman paksumpi ja tuottaa enemmän talia. Monilla miehillä on niin kutsuttu normaali tai sietokykyinen ihotyyppi, eli ihon vastustuskyky on parempi ja huokoset suurempia. On kuitenkin muistettava, että ihoissa voi olla paljon eroja, joten ammattimaisen ihonhoidon lähtökohtana on aina yksilö, hänen ihonsa ja ihotyyppinsä. Ja toki on paljon myös miehiä, joilla on herkkä tai kuiva iho. Lisäksi ihon kunto voi vaihdella eri vuodenaikoina ja sen mukaan, mille iho altistetaan.

Exuviancen tuotteet ja hoidot valitaan ihon tarpeiden mukaan

Ihotyyppi ja iho-ongelmat vaihtelevat eri ihmisillä. Joillakin on rasvainen iho, toisilla iho kuivuu helposti. Monet kärsivät aknesta ja joillain on pigmenttiläiskiä. Onkin tärkeää, että ihonhoitotuotteet ja hoidot on valittu yksilöllisesti juuri sinun ihoosi ja tarpeisiisi sopiviksi. Mitä yksilöllisempi ihonhoitosi on, sitä nopeampia ja parempia tuloksia voit saavuttaa, kun muistat päivittää sitä säännöllisesti.

Miten tunnistan oman ihotyyppini?

Kun käyt hoitolassa, ihoterapeutti analysoi ihosi ja sen kunnon. Sen perusteella hän suosittelee sinulle oikeat tuotteet. On tärkeää käyttää ihotyypin mukaisia tuotteita. Käy myös säännöllisesti hoitolassa kasvohoidossa, joka syväpuhdistaa, korjaa ja parantaa ihon vastustuskykyä.

Puhdistus, kuorinta, kosteutus ja suojaus

Jotta iho näyttää raikkaalta, sitä pitää hoitaa päivittäin kuten muutakin kehoa. Ihon puhdistaminen, kuorinta (kuolleiden ihosolujen poistaminen), kosteuttaminen ja suojaaminen tehokkailla tuotteilla pitää ihon hyvässä kunnossa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Puhdistus: Kun iholta poistetaan ylimääräinen rasva ja epäpuhtaudet, jotka ovat kertyneet päivän mittaan, iho on kirkkaampi ja raikkaampi. Käytä ihotyypin mukaista saippuatonta puhdistusainetta.
Kuorinta: Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, syväpuhdistaa huokoset ja vähentää sekä kuivuutta sekä aknen ja ihomatojen muodostumista. Kaikilla Exuviancen tuotteilla on kevyesti kuoriva vaikutus. Saat pysyvämmän tuloksen käymällä kasvohoidossa silloin tällöin.
Kosteutus: Ihon luonnollinen kosteuspitoisuus vähenee ulkoilmassa, kylmässä ilmassa, auringossa, suihkun tai kylvyn jälkeen ja iän myötä. Sen vuoksi ihon kosteuspitoisuus pitää palauttaa päivittäin käyttämällä voidetta, emulsiovoidetta tai geeliä, joka kosteuttaa ihoa syvältä.
Suojaus: Suurin syy ryppyihin on aurinko. Päivävoide, joka sisältää aurinkosuojavoidetta, suojaa ihoa haitalliselta säteilyltä, pigmenttiläiskiltä ja ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Muista

  • Älä pese ihoa voimakkaalla saippualla, sillä se voi kuivattaa ja ärsyttää ihoa.
  • Käytä hellävaraisia tuotteita ajaessasi partaa, koska iho on usein herkkä parranajon jälkeen.
  • Kokeile käyttää Exuviance Purifying Cleansing Gel -tuotetta partageelinä. Se muodostaa täyteläisen vaahdon ja estää karvojen sisäänkasvua.
  • Käytä päivävoidetta, jossa on aurinkosuojakerroin. Se suojaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta.