Exuviance
Professional
Innovaatiot

Innovointi – silloin, nyt, aina

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustajat, kaksi tutkijaa, ovat patentoineet AHA- eli alfahydroksihappoteknologian, joka on yksi suurimmista ihonhoidon innovaatioista. Tutkimus ja kehitys tapahtuu Princetonissa, New Jerseyssä. Yhtiö tutkii ja kehittää erilaisia koostumuksia, jotka sisältävät sen omia innovaatioita eli AHA- ja PHA-happoja, NeoGlukosamiinia ja Aminofilia sekä muita ihonhoidon tutkittuja ainesosia. Yhtiö on alansa johtava toimija. Exuviancen taustalla vaikuttavan yhtiön perustivat vuonna 1988 dermatologian tohtori Eugene Van Scott ja dermatologiaan erikoistunut farmakologian tohtori Ruey Yu.

He tapasivat vuonna 1969 Temple University -yliopistossa Philadelphiassa, Pennsylvaniassa. Tohtori Van Scott etsi mahdollisuutta säännellä ihosolujen uudistumista. Sitä kautta hän tutustui tohtori Yuhun, joka tutki tiettyjen ihosairauksien kemiallisia ja biomekaanisia ominaisuuksia. Yhteinen kiinnostus ihon uudistumisprosessiin on yli 50 vuotta jatkuneet dermatologisen tutkimus- ja kehitystyön kulmakivi. Tohtori Van Scott ja tohtori Yu ovat kansainvälisesti arvostettuja edelläkävijöitä dermatologian alalla. Heidän tutkimustuloksiaan on julkaistu paljon johtavissa lääketieteellisissä aikakauslehdissä.

Exuviance on tarkoitettu kaikille, jotka arvostavat lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän tuomia hyötyjä. Tuotteet ja hoidot on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia ja parantamaan ihon luonnollista toimintaa. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleita ihosoluja, jotka tukkivat huokosia ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Tuotekonseptissa on kaksi linjaa: hoitoloista saatava Exuviance Professional ja myymälöissä myytävä Exuviance.

Dr. Van Scotts & Dr. Yu
Exuviancen perustajat ovat saaneet Dermatology Foundationin myöntämän Discovery Honorary Award -palkinnon tutkimustyöstään. Se on yksi maailman arvostetuimmista ihotutkimusalan palkinnoista.

PHA (glukonolaktoni) -hoidon tulokset

"Herkälle iholle tarkoitetuilla Exuviance-tuotteilla (puhdistusvoide, kasvovesi ja kosteusvoiteet) tehtiin tutkimus, johon osallistui 25 aknesta, rosacea-ihosta tai atooppisesta ihottumasta kärsivää naista. Kun tuotteita oli käytetty 3 kuukautta kaksi kertaa päivässä, todettiin, että tuotteet sopivat hyvin aknesta, rosaceasta tai atooppisesta ihottumasta kärsivälle iholle. Tutkimuksessa havaittiin, että vaikutukset ihon rakenteeseen, kuivuuteen, ärtyneisyyteen ja punotukseen (eryteema) olivat merkittäviä. Osallistujat, joiden iho oli kliinisesti todettu herkäksi, sietivät tuotteita hyvin."
-Neostrata Inc., New Jersey

Käy hoitolassa

Käy hoitolassa, jossa sinulle tehdään ihoanalyysi ja suunnitellaan yksilöllinen hoito-ohjelma.

Käy hoitolassa

Käy hoitolassa, jossa sinulle tehdään ihoanalyysi ja suunnitellaan yksilöllinen hoito-ohjelma.