Exuviancen hoidot kuivalle iholle

Ammattimainen Exuviance-hoito palauttaa ihon hohteen. Ihon kosteuspitoisuus, uudistumisprosessi sekä kimmoisuus ja kiinteys paranevat. Tulokset sekä tuntee että näkee.

Hoitolassa tehty Exuviance-hoito poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut, jotka tekevät ihosta nuukahtaneen ja kireän. Kuiva iho on herkempi, ja se ärtyy helposti. Kuiva iho on pinnaltaan epätasainen, ja se heijastaa valoa huonommin, mikä tekee siitä kalpean.

Kasvojen kuivan ihon hoito

Ammattimaiset hoitotuotteet antavat iholle runsaasti kosteutta. Exuviance-kasvonaamiot, joita käytetään ammattimaisessa hoitolahoidossa, sisältävät paljon ihoa kosteuttavaa PHA-happoa. Säännölliset hoitolahoidot ja oikeat kotihoitotuotteet palauttavat ihon sileyden ja hohteen.

Muista

  • Käytä suositeltuja kotihoitotuotteita säännöllisesti. Hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona!
  • Kerro ihoterapeutille, jos käytät reseptilääkkeitä tai muita lääkkeitä. Jotkin reseptilääkkeet kuivattavat ihoa ja lisäävät sen herkkyyttä. Hoito ja tuotteet on räätälöitävä sen mukaisesti.
  • Ensimmäisten hoitojen jälkeen iho voi hilseillä hieman. Se on normaali merkki siitä, että kuolleet ihosolut kuoriutuvat pois. Hilseily on vain väliaikaista.

Lisätietoja kuivasta ihosta on iho-ongelmista kertovilla sivuillamme

Käy hoitolassa

Käy hoitolassa, jossa sinulle tehdään ihoanalyysi ja suunnitellaan yksilöllinen hoito-ohjelma.

Käy hoitolassa

Käy hoitolassa, jossa sinulle tehdään ihoanalyysi ja suunnitellaan yksilöllinen hoito-ohjelma.

Exuviancen tuotteet kuivalle iholle