Anna asiantuntijoidemme huolehtia sinusta ja ihostasi

Exuviance Professional - Låt våra experter ta hand om dig och din hud

Valtuutetussa Exuviance-hoitolassa sinua hoitaa ihoterapeutti, jolla on Exuviancen ihonhoitomenetelmän koulutus. Hoidot suunnitellaan aina juuri sinun ihollesi ja elämäntavallesi sopiviksi, olitpa sitten etsimässä ratkaisua iho-ongelmiin, nuorentamassa ihoasi tai ihan vaan hemmottelemassa itseäsi. Parhaimman tuloksen saamiseksi suosittelemme, että käytät kotona Exuviancen tieteellisesti kehitettyjä ihonhoitotuotteita ja yhdistät ne hoitoloissa tehtäviin tehokkaisiin hoitoihin.

Exuviance-hoitokonsepti

Ammattimainen Exuviance-hoito tarjoaa ihollesi tutkitusti tehokkaan hoidon ja voit irrottautua hetkeksi arjen kiireistä! Exuviancella on useita erilaisia AHA-kuorintoja ja yksi retinolikuorinta.


Lue lisää hoitokonseptistamme!


Tästä voit etsiä lähellä olevaa hoitolaa!

Brand Ambassador hakutuloksessa tarkoittaa, että heillä on koko tuotevalikoimamme ja he tarjoavat Exuviance-kuorintahoitoja.

Saadaksesi täydelliset hakutulokset, kirjoita kaupunki, postinumero tai katuosoite alla olevaan hakukenttään ja valitse sijainti näkyviin tulevasta luettelosta. Sitten kaikki salongit 5 ​​km:n säteellä valitusta sijainnista näkyvät. Voit myös etsiä salongin nimeä kirjoittamalla sen hakukenttään.

Store locator is loading Store Locator Widget..