Hoitolassa tehty ammattimainen kasvohoito rentouttaa, auttaa voimaan paremmin ja hoitaa ihoa. Kasvohoidon ajatellaan usein olevan ylellisyyttä. Exuviancen ihonhoitofilosofian mukaan kasvohoito on kuitenkin terveellinen tapa.

Ihon hoitaminen on yhtä luonnollista kuin hiuksien tai kehon hoitaminen. Monet kokeilevat paljon erilaisia tuotteita, mutta siitä huolimatta heillä on iho-ongelmia, joita he eivät saa hallintaan omin neuvoin. Koulutettu ihoterapeutti valitsee sinulle ja ihollesi parhaiten sopivan hoidon, jotta ihosta tulee terve. Kasvohoidossa käyminen on myös ihanan rentouttavaa.

Vaikka ihossa ei olisi isompia ongelmia, yksilölliset neuvot ja säännölliset kasvohoidot auttavat ihoa pysymään kunnossa ja pitämään ikääntymisen merkit poissa.


Exuviancen hoitolahoidot

Ammattimainen Exuviance-hoito tarjoaa ihollesi tutkitusti tehokkaan hoidon ja voit irrottautua hetkeksi arjen kiireistä! Exuviancella on useita erilaisia AHA-kuorintoja ja yksi retinolikuorinta. Alla olevassa videossa kerrotaan lisää Exuviancen AHA-hoidosta.
Jo yhdellä Exuviance-hoidolla on raikastava vaikutus, mutta parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Ihon rakenne tasoittuu, iho saa uutta kimmoisuutta ja kosteuden sitomiskyky elpyy. Tuloksena on paremmin voiva, nuorekkaampi ja raikkaampi iho!

Tutkittua tehokkuutta

Exuviance mullisti ihonhoidon kehittämällä ensimmäisen standardoidun glykolihappokuorinnan (AHA) sekä muita tehokkaita AHA-tuotteita 1980-luvulla. Exuviancen perustajat tohtori Eugene van Scott ja tohtori Yu ovat kansainvälisesti arvostettuja kosmeettisen dermatologian edelläkävijöitä. He ovat kehittäneet ja patentoineet ensimmäisen AHA-kuorinnan. Tutkimus ja kliininen kokemus ovat osoittaneet, että AHA-hapoilla voidaan hoitaa menestyksekkäästi erilaisia iho-ongelmia, kuten ikääntymisen merkkejä, kuivuutta, aknea ja pigmenttiläiskiä. Tämän jälkeen on lisäksi kehitetty ainutlaatuinen retinolikuorinta.


Ammattimaista ja yksilöllistä – kaikille ihotyypeille

Exuviancen hoidot on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Exuviance-hoitoja saa koulutetulta ihoterapeutilta, joka räätälöi hoidon juuri sinun ihotyyppisi ja ongelmasi mukaan. Hoitolassa tehdään kasvo-, vartalo-, käsi- ja jalkahoitoja.

Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista. Iho säilyy kauniina, ikääntymisen merkit pysyvät poissa pitempään, eikä iho kuivu.


Miten Exuviance-hoidot vaikuttavat?

Exuviancen ammattimaiset kuorintahoidot auttavat ihoa uusiutumaan. Ne kuorivat ihoa tehokkaasti ja hellävaraisesti edistäen samalla solujen uusiutumista. Tuloksena on sileämpi, hohtava iho. Ainutlaatuisten koostumustensa ansiosta Exuviancen ammattimaiset kuorintahoidot vaikuttavat tehokkaasti ihoa ärsyttämättä. AHA-hapolla tai retinolilla tehtävä Exuviance-kuorinta on nopea ja yksinkertainen, ja palautumisaika on lyhyt.

AHA-kuorinnassa käytetään erilaisia kuorivia, solujen uusiutumista edistäviä ja täyteläisyyttä lisääviä hedelmähappoja, kuten glykolihappoa, mantelihappoa ja sitruunahappoa. Iho tuntuu sileältä ja raikkaalta heti AHA-kuorinnan jälkeen.

Exuviance Radiance Peel on erittäin tehokas retinolipohjainen kuorinta. Retinoli on yksi A-vitamiinin muoto. Se kuorii ihoa ja stimuloi uusien solujen tuotantoa. Se parantaa ihon rakennetta, häivyttää ryppyjä ja tasoittaa ihonsävyä. Retinoli sopii hyvin myös akneen taipuvaiselle tai rasvaiselle iholle. Kuorinta levitetään iholle hoitolassa ja pestään pois kotona ihoterapeutin ohjeiden mukaan. Noin 2–3 päivän kuluttua iho saattaa ruveta hilseilemään, mitä kestää muutama päivä ihotyypin mukaan. Viikon kuluttua iho on täysin palautunut ja tuntuu kimmoisammalta ja sileämmältä.

Mitä hoitoon sisältyy?

Exuviance-hoito aloitetaan huolellisella ihoanalyysillä. Seuraavaksi iho puhdistetaan. Sen jälkeen iho kuoritaan hellävaraisesti ja tehokkaasti Exuviancen patentoidulla AHA-hapolla tai retinolilla, jotka elvyttävät solujen uusiutumista. Useimpiin kasvohoitoihin sisältyy rentouttava ja verenkiertoa elvyttävä hieronta (akne- tai rosacea-ihoa ei yleensä hierota, eikä retinolikuorinnan yhteydessä hierota). Exuviance Professionalin hierontavoiteet myös kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Tämän jälkeen on vuorossa ihotyypin mukainen naamio. Hoidon lopuksi iholle levitetään loppuvoide ja hoitava pohjustusvoide, jos asiakas niin haluaa. Iho on raikas ja hohtava heti hoidon jälkeen!

Muista

  • Kerro ihoterapeutille, jos käytät lääkkeitä, jotka vaikuttavat ihoon. Kerro myös muista seikoista, joilla saattaa olla merkitystä hoidon kannalta.
  • Parran on hyvä olla ajettu, mutta älä aja sitä samana päivänä, jotta iho ei pistele.
  • Hoitoa ei tehdä ärsyyntyneelle iholle.
  • Exuviance-hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona! Kun hoitolahoitoja täydennetään oikeilla kotihoitotuotteilla, tulos on paras mahdollinen.

Käy hoitolassa

Käy hoitolassa, jossa sinulle tehdään ihoanalyysi ja suunnitellaan yksilöllinen hoito-ohjelma.

Käy hoitolassa

Käy hoitolassa, jossa sinulle tehdään ihoanalyysi ja suunnitellaan yksilöllinen hoito-ohjelma.