Exuviancen pigmenttihoidot

Monet ihmiset kärsivät pigmenttiläiskistä. Ne voivat johtua auringonotosta tai hormoneista, kuten raskaudesta tai e-pillereistä. Läiskät eivät ole vaarallisia, mutta niistä on kosmeettista haittaa.

Läiskiä voi vähentää oikeilla ihonhoitotuotteilla ja oikeilla elintavoilla. Hyperpigmentoituminen paranee usein ajan myötä käyttämällä säännöllisesti ihoa vaalentavia tuotteita ja kuorimalla ihoa hellävaraisella ja tehokkaalla kuorinta-aineella. Näitä tuotteita on saatavana koulutetulta ihoterapeutilta.

Iho ennen Exuviancen hoitolahoitoja ja kotihoitotuotteita sekä niiden jälkeen.
Iho ennen Exuviancen hoitolahoitoja ja kotihoitotuotteita sekä niiden jälkeen.

Pigmenttiläiskien vähentäminen

Exuviancen ammattimaisessa hoitolahoidossa käytetään AHA-happoa, joka liuottaa hellävaraisesti ihon pinnalla olevien kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia (kuorinta) ja elvyttää syvemmällä olevien ihosolujen uudistumista. Ihon pigmentti jakaantuu tasaisemmin. Pigmenttiläiskät vähenevät, ja ihonsävy on tasaisempi.

Hyviä tuloksia saadaan, kun hoitoja tehdään säännöllisesti tietyn ajan ja aurinkoa vältetään. Yksi päivä auringossa ilman suojaa voi tuhota kuukausien hoitojen tulokset. On myös tärkeää täydentää hoitolahoitoja sopivilla kotihoitotuotteilla, jotta tulokset ovat mahdollisimman hyviä.

Osa hyperpigmentoitumisesta tapahtuu syvemmällä ihossa, jolloin hoito edellyttää ihotautilääkärin määräämää ainetta tai käsittelyä.

Muista

  • Käytä suositeltuja kotihoitotuotteita säännöllisesti. Hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona!
  • Kerro ihoterapeutille, jos käytät reseptilääkkeitä tai muita lääkkeitä. Jotkin reseptilääkkeet kuivattavat ihoa ja lisäävät sen herkkyyttä. Hoito ja tuotteet on räätälöitävä sen mukaisesti.
  • Hyviä tuloksia saadaan, kun hoitoja tehdään säännöllisesti tietyn ajan ja aurinkoa vältetään.

Lisätietoja pigmenttiläiskistä on iho-ongelmista kertovilla sivuillamme

Käy hoitolassa

Käy hoitolassa, jossa sinulle tehdään ihoanalyysi ja suunnitellaan yksilöllinen hoito-ohjelma.

Käy hoitolassa

Käy hoitolassa, jossa sinulle tehdään ihoanalyysi ja suunnitellaan yksilöllinen hoito-ohjelma.