Markkinoille ikääntymisen merkkejä ehkäisevän seuraavan - Tutustu mullistavaan MicroDiPeptide229-teknologiaan

Rebuild-5 Cream on Exuviancen ensimmäinen tuote, jossa käytetään tätä uutta patentoitua teknologiaa. Tämä monipuolinen voide sopii kaikille ihotyypeille ja niille, jotka haluavat vähentää ja ehkäistä ikääntymisen merkkien näkymistä.

MicroDiPeptide229

Voide sisältää uutta patentoitua ainesosaa nimeltä Microdipeptide229, jota Exuviance on tutkinut yli kahdeksan vuotta. Innovatiivinen peptidi MicroDiPeptide229 on 2,5 kertaa pienempi kuin johtavat ikääntymisen merkkejä ehkäisevät peptidit. Ainutlaatuinen koko tehostaa sen vaikutusta ihossa. MicroDiPeptide229 parantaa ihon luonnollista tukikudosta stimuloimalla ihossa esiintyviä aineita, jotka lisäävät ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Se sisältää ⁠viittä️ nuorentavaa ainesosaa

  • MicroDiPeptide229:ää
  • Ihoa täytelöittävää Aminofilia
  • Kosteuttavaa ja suojamekanismia vahvistavaa PHA:ta
  • Soluja uudistavaa AHA:ta
  • E-vitamiini- ja pioniuute-antioksidantteja

Banner image

Myymälöitä ja verkkokauppoja varten kehitetty Exuviance-sarja on saatavana useilta suurilta kauneusalan toimijoilta

Jotta pystyisimme vastaamaan edistyksellisten ihonhoitotuotteiden kysyntään kauneushoitoloiden ulkopuolella, lanseerasimme vuonna 2020 erillisen sarjan, joka on suunnattu juuri kauneudenhoitoalan myymälöille ja verkkokaupoille. Tämä sarja sisältää joitakin samoja tuotteita kuin ammattilaissarja, jota myydään ainoastaan kauneushoitoloissa ja osoitteessa exuviance.fi. Mukana on kuitenkin myös useita ainutlaatuisia tuotteita ja ihania yhdistelmiä, jotka on suunniteltu erityisesti tätä tarjontaa varten.