Ihon tärkeä suojamekanismi

Ihon terve suojamekanismi on kaiken A ja O, jotta kosteustaso säilyy hyvänä ja iho kestää hyvin ympäristön haitallisia vaikutuksia.

Mikä on ihon suojamekanismi?

Iho on kehon suurin elin, ja suojamekanismi on sen uloin kerros. Suojamekanismilla on erittäin tärkeä tehtävä: se suojaa muun muassa UV-säteiltä, epäpuhtauksilta ja mikro-organismeilta ja auttaa säilyttämään kosteuden.

Mistä tiedän, että ihoni suojamekanismi on heikentynyt?

Iho, jonka suojamekanismi on heikentynyt, on herkempi, kuiva ja se voi punoittaa tai ärsyyntyä. Talven kylmyyden, lämpimän sisäilman ja muuttuneen ilmankosteuden aiheuttama vaihtelu vaikuttaa ihon kosteustasoon ja vastustuskykyyn erityisen paljon.

Miten ihon heikentynyttä suojamekanismia voi vahvistaa?

Ihon suojamekanismin saa pidettyä eheänä hyvää tekevien ainesosien, kuten PHA-hapon ja hyaluronihapon, avulla. Ihosta tulee vastustuskykyisempi ja kosteustasapainosta optimaalinen. PHA ei ole ainoastaan mieto ja kosteuttava happo, vaan se myös vahvistaa ja parantaa aktiivisesti ihon suojamekanismia.

Ihon suojamekanismin saa pidettyä eheänä Exuviancen ammattimaisten hoitolahoitojen ja PHA-happoa sisältävien hyvää tekevien tuotteiden avulla. Ihosta tulee vastustuskykyisempi ja kosteustasapainosta optimaalinen.

Varaa hoito nyt, niin autamme ihoasi voimaan hyvin talvella!

Muista

  • Vältä tavallista saippuaa, sillä se kuivattaa ihoa.
  • Älä käy suihkussa tai kylvyssä liian usein ja vältä liian kuumaa vettä.
  • Levitä iholle kosteusvoidetta säännöllisesti.
  • Käytä hellävaraista kuorinta-ainetta silloin tällöin kuolleiden ihosolujen poistamiseen. Vältä hankaavia tuotteita, jotka voivat vahingoittaa ihoa.
hudbarriären

Anna ihon tärkeälle suojamekanismille ylimääräistä hoivaa

Varaa aika tänään!

Varaa aika ihoanalyysiin ja hoitoon, niin saat lähimmältä ihoterapeutilta räätälöidyn ihonhoito-ohjelman.

Varaa aika tänään!

Varaa aika ihoanalyysiin ja hoitoon, niin saat lähimmältä ihoterapeutilta räätälöidyn ihonhoito-ohjelman.