Banner image

 

Exuviance Professional käy läpi vuoden 2024 aikana jännittävän tuotemerkinmuutoksen. Älä ole huolissasi – suosikkituotteesi löytyvät valikoimasta edelleen!

Tiivistettynä: Exuviance Professional -sarjan tuotteet yhdistetään NEOSTRATA- ja Exuviance-sisarmerkkeihin. Tuotteet säilyvät, mutta niillä on jatkossa eri nimi ja tuotteen ulkonäkö voi olla eri.

Jos asioit hoitoloissamme ja ostat tuotteita, osoittaa ammattilainen sinulle siirtymävaiheen aikana oikean tuotteen. Jos teet ostoksia verkkokaupassamme, näet helposti, minkä tuotteiden nimi ja ulkonäkö muuttuvat.

Jotkin käyttämäsi tuotteet ovat jatkossa saatavilla nimellä NEOSTRATA, ja jotkin käyttämäsi tuotteet ovat jatkossa saatavilla nimellä Exuviance. Suosikkituotteesi (ja -hoitosi) ovat siis edelleen olemassa, mutta niillä on uusi ulkonäkö ja nimi. Me autamme sinua löytämään täydelliset vaihtoehdot, jotka on helppo ottaa osaksi ihonhoitoasi. 

Sivustolla näet vielä suosikkituotteesi jonkina aikaa! Sen jälkeen tällä sivulla keskitytään Exuvianceen ja kaikki NEOSTRATA-tuotteet löytyvät NEOSTRATA-sivustolta.

Exuviance Professional, Exuviance ja NEOSTRATA ovat sisarmerkkejä, joilla on samoja ainesosia ja teknologioita. Exuviance Professional -tuotemerkin tuotteita on ollut tarjolla kauneushoitoloissa, Exuviance-merkin tuotteita kaupassa ja NEOSTRATAn tuotteita lääketieteellis-esteettisillä klinikoilla. Vuonna 2024 NEOSTRATAsta tulee kaikkien ihoasiantuntijoiden tarjoama merkki sekä kauneushoitoloissa että lääketieteellis-esteettisillä klinikoilla.

 

Banner image
Banner image